Olipas mukava lauantai-ilta! Paikka, jossa olimme syömässä jää kyllä mun lemppariksi ja sinne on päästävä taas joskus uudelleenkin. Heti, kun ollaan taas varoissamme. ;) Ilta alkoi ihanilla coctaileilla ja ruokalajeja oli maisteltavaksi jos jonkinlaista. Kyseessä oli Aasialainen ravintola ja itse en yleensä ole pitänyt korianteria suuressakaan arvossa. Aasialaisessa keittiössähän korianteri on aika suosittu yrtti. Nyt kuitenkin korianterikin näytti hyvät puolensa ja sopi kaikkiin niihin ruokiin mainiosti, joihin sitä oli lisätty. Nam kertakaikkiaan! surprise Ja se ravintolan yleisilme! Ihanan hämyinen ja punamusta tunnelma. I like! Ehkä en kuitenkaan uskalla mainita raflan nimeä täällä, ettei mee mainostamiseksi. En nimittäin tiedä, onko se näissä blogikirjoituksissa sallittua, vielä aloittelija tässä asiassa kun olen.. 

Ilta jatkui siitä vielä pubiin, jossa ystäväni poikaystävä opetti mua juomaan viskiä. Olin ajtellut, että ei musta ikinä mitään viskin juojaa saa (vannoutunut viinisti kun olen..), mutta täytyy sanoa, että oikealla juomatekniikalla meni se 2cl viskiäkin alas suitsaitsukkelaan. En ehkä silti vielä viskinnimeen vanno, mutta ei paha alkukosketus. laugh 

Lauantai-illan suurimmat yllättäjät olivat siis korianteri ja viski! 

Tässä istun koneella yöpaita päällä ja kirjoitan. Nenä vuotaa ja flunssahan tästä kaikesta hauskasta sitten taitaa seurata. Hitto, että harmittaa, kun ajattelin jotenkin olevani tuon kaiken flunssailun yläpuolella tänä syksynä. Näin ei siis näemmä kannata ikinä ajatella... Ensi viikonloppuna pidämme mieheni kanssa pikkujoulut meillä ja tää nyt on vanha määrä, että flunssahan tänne vieraaksi myös tunkee. No mut hyvissä bileissähän lienee aina se yksi kuokkavieras?? smiley Ehkä tää tästä.

Lounaaksi tänään uunipuuroa ja lähdenpä kiskomaan sitä pois uunista. Näin siis täällä tänään. 

Riikkuliinukka